skip to Main Content
Voor 22:00 uur besteld is de volgende dag vanaf 7:00 uur vers gebakken!

Over ons

Bestellen

Geschiedenis

Op zaterdagochtend 11 augustus 1979 werd ik, Alfons van Zuijlen, geboren boven de bakkerij van mijn ouders Ria en Theo. Net enkele maanden daarvoor namen zij, afkomstig uit Amsterdam, na een zoektocht door het hele land een bakkerij in Warnsveld over. Hun droom was een eigen bakkerij, die zij uiteindelijk vonden in de ruime en rustieke Achterhoek.

Bakkersvak

Zo groeide ik met mijn broers Stefan en Vincent op in de parel van Gelderland tussen de heerlijke bossen, de akkers van het kenmerkende coulisselandschap en niet te vergeten de verse bolletjes, slagroomtaarten en ontbijtkoeken. Het vak werd mij letterlijk met de pollepel ingegoten. Hierdoor kreeg ik al op jonge leeftijd de smaak van het bakkersvak te pakken. Na mijn bakkersopleiding aan de Vakschool in Wageningen heb ik verschillende stages in binnen- en buitenland gelopen.

Oog voor de toekomst

Geruime tijd werk ik nu mee in de zaak van mijn ouders. Eerst samen met vader Theo en moeder Ria, nu samen met ruim vijfendertig enthousiaste medewerkers. Theo helpt de afgelopen jaren vooral nog op de achtergrond. Zijn expertise wordt ingezet om de boekhouding op de rit te houden. Ria gebruikt haar creativiteit om alle chocolade tijdens de seizoenen op een vrolijke manier in te pakken. In 2009 openden we een tweede bakkerswinkel op De Brink in Zutphen. Met respect voor tradities en oog voor de toekomst maakten we een eigentijdse draai met het bedrijf.

De Lekkere Bakker wil het anders doen dan anderen: béter.

Bakkerij

Net als mijn vader Theo neem ik samen met mijn team graag deel aan vakwedstrijden om de kwaliteit van onze producten te laten toetsen en te blijven verbeteren. Het assortiment is door de jaren heen wel aanzienlijk groter en gevarieerder geworden. Er wordt steeds meer met producten van de seizoenen gewerkt en waar mogelijk worden deze ingrediënten lokaal ingekocht.

Door samen te werken aan lekkere en onderscheidende producten, groeiden we succesvol door. Hierdoor kon ik in 2013 een droom verwezenlijken: de opening van een geheel nieuwe en open bakkerij met winkel op winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld. Met onze nieuwe opzet weten we in bakkend Nederland een unieke presentatie en beleving neer te zetten.

De Lekkere Bakker wil het anders doen dan anderen: béter. Door iedere dag weer hoge eisen te stellen aan kwaliteit, versbeleving, innovaties, duurzaamheid en klantvriendelijkheid willen wij namelijk met recht de lekkerste bakker van Warnsveld, Zutphen en ver daarbuiten zijn!

Bezorgingsgebied webshop
Bezorgen na afstemming met de bakkerij

Verder kunnen wij ook lekkernijen versturen met de post.

Bezorgingsgebied webshop

Andere plaatsen in overleg met de bakkerij.
Versturen met de post kan altijd.

Back To Top