skip to Main Content

Werken bij

Bestellen

Van Zuijlen, De Lekkere Bakker, is een succesvolle ambachtelijke bakker met twee winkels in Warnsveld en Zutphen en daarnaast een online winkel. De Lekkere Bakker biedt haar gasten heerlijk brood en banket van hoge kwaliteit.

Het succes van de dynamische onderneming is toe te schrijven aan betrokken vakmensen in de winkels en bakkerij en aan een gedreven ondernemer, die streeft naar gelukkige medewerkers en gasten die bewust genieten. De Lekkere Bakker, blijft zich ontwikkelen. Om deze plannen te realiseren zijn we op zoek naar een collega voor de functie van:

Teamleider Winkel
(fulltime, 32-38 uur, duobaan)

Als Teamleider Winkel ben je meewerkend leidinggevende. Jij geeft samen met de andere Teamleider Winkel leiding aan de winkelteams en de dagelijkse gang van zaken in de beide bakkerijwinkels. Je werkzaamheden zijn gericht op de operationele voortang van de verkoop en bijbehorende activiteiten. Je bent, samen met de andere teamleider, verantwoordelijk voor de prestatie en resultaten van de winkels.

Je taken bestaan onder meer uit:

 • Als gastvrouw bedienen van de gasten in onze winkels
 • Aansturen van je collega’s in de winkel
 • Behalen van de omzetdoelen en beheersen van de kosten
 • Voorstellen, mee-ontwikkelen en uitdragen van promotionele acties
 • Doen en realiseren van verbetervoorstellen
 • Bijhouden van de winkel- en verkoopadministratie
 • Zorgen voor het personeelsbeheer, waaronder de werkroosters
 • Beheren van de winkelvoorraad en doorgeven van bestellingen aan de bakkerij
 • Deelnemen aan het overleg van teamleiders winkel en bakkerij
 • Opvolgen van interne regels en regels op gebied van hygiëne en Arbo

Enthousiast?
Heb je flink wat ervaring in gastvrijheid en leidinggeven, houd je van aanpakken met een hecht team? Ben je een sprankelende persoonlijkheid, representatief en werk je zelfstandig? Ga jij net als wij voor een prestatie boven verwachting èn heb je ook nog eens passie voor eerlijke, lekkere en ambachtelijke producten? Dan is het hoog tijd om kennis met elkaar te maken. Van Zuijlen, De Lekkere Bakker, biedt je een interessante, afwisselende (duo)baan bij een gezond bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Bakkersbedrijf.

Interesse in deze functie?
Stuur een gemotiveerde brief voorzien van je CV en pasfoto naar: De Lekkere Bakker, t.a.v. Alfons van Zuijlen, Dreiumme 1, 7232 CN Warnsveld of per mail naar: alfons@delekkerebakker.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Van Zuijlen, De Lekkere Bakker, is een succesvolle ambachtelijke bakker met 2 winkels in Warnsveld en Zutphen. De Lekkere Bakker biedt haar gasten heerlijk brood en banket van hoge kwaliteit. Zo is De Lekkere Bakker, vorig jaar nog bekroond voor de beste speculaasjes zonder amandelen van Gelderland.

Het succes van de dynamische onderneming is toe te schrijven aan betrokken vakmensen in de winkels en bakkerij en aan een gedreven ondernemer, die streeft naar gelukkige medewerkers en gasten. De Lekkere Bakker, heeft voor de nabije toekomst ambitieuze plannen. Om deze plannen te realiseren zijn we op zoek naar een collega voor de functie van:

Duizendpoot: Chauffeur, schoonmaak en inpak | parttime 24-32 uur

Als ‘Duizendpoot’ breng je onze bakkerijproducten van de bakkerij in Warnsveld naar onze klanten in de wijde omgeving en naar onze winkel in Zutphen. Daarnaast coördineer en voer je de schoonmaak van de productieruimte uit en help je bij het handmatig inpakken van onze bakkerijproducten. Je werkzaamheden zijn gericht op het dagelijks verlenen van service en ondersteuning aan collega’s. In die afwisselende rol zie je wat er wanneer moet gebeuren en zorg je vervolgens ook dat het gebeurt.

Je taken bestaan onder meer uit:

 • Controleren van de volledigheid van de bezorgorders
 • Plannen van je ritten en laden van onze bestelauto en vrachtwagen
 • Bezorgen van onze producten bij onze klanten en winkel in Zutphen
 • Uitvoeren van het dagelijkse onderhoud aan de auto’s, machines en allerhande klussen
 • Signaleren en intern doorgeven van manco’s, klachten en andere bijzonderheden
 • Coördineren van de schoonmaakwerkzaamheden in de productieruimte
 • Inpakken (handmatig) van bakkerijproducten in consumentenverpakkingen
 • Opvolgen en (mee) bewaken van interne regels en regels op gebied van hygiëne en Arbo

Enthousiast?
Houd je van aanpakken, geef je niet gemakkelijk op en heb je een servicegerichte instelling? Kun je zelfstandig werken én in een team anderen ondersteunen en begeleiden? Ga jij net als wij voor een prestatie boven verwachting en ben je in het bezit van een rijbewijs, dan is het hoog tijd om kennis met elkaar te maken. Van Zuijlen, De Lekkere Bakker, biedt je een interessante, afwisselende baan bij een gezond bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Bakkersbedrijf. De werktijden zijn maandag en dinsdag vanaf 10.00 uur, vrijdag vanaf 6.00 uur en zaterdag vanaf 4.30 uur.

Interesse in deze functie?
Stuur een gemotiveerde brief voorzien van je CV en pasfoto naar: De Lekkere Bakker, t.a.v. Alfons van Zuijlen, Dreiumme 1, 7232 CN Warnsveld of per mail naar: alfons@delekkerebakker.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bezorgingsgebied webshop
Bezorgen na afstemming met de bakkerij

Verder kunnen wij ook lekkernijen versturen met de post.

Bezorgingsgebied webshop

Andere plaatsen in overleg met de bakkerij.
Versturen met de post kan altijd.