skip to Main Content
Voor 22:00 uur besteld is de volgende dag vanaf 7:00 uur vers gebakken!

Kies voor lekker!

Bestellen

Welkom bij De Lekkere Bakker!

De Lekkere Bakker wil het anders doen dan anderen: béter. Door iedere dag weer hoge eisen te stellen aan kwaliteit, versbeleving, innovaties, duurzaamheid en klantvriendelijkheid willen wij namelijk met recht de lekkerste bakker van Warnsveld, Zutphen en ver daarbuiten zijn!

Jij bent op zoek naar wat wij met plezier voor jou maken en daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg. Transparantie vinden wij daarbij heel belangrijk; we willen dat je weet wat je eet, wie het voor je maakt en wat er precies in jouw lekkernij gaat. Niet alleen onze bakkers, maar ook onze winkelmedewerkers kunnen je alles te vertellen over onze producten.

Lees over ons assortiment

‘Kleurrijk, eigentijds en verrassend: net als wij!’

De Lekkere Bakker heeft een compleet nieuwe huisstijl. “Het nieuwe logo is strak, vrolijk en modern. Het kleurgebruik versterkt daarnaast de sfeer van het moment”, zegt bakker Alfons van Zuijlen. “Dit past bij de nieuwe koers van onze bakkerij. De wereld om ons heen verandert en het bakkersvak is sterk in ontwikkeling. Dat willen wij uitdragen met transparantie en een toekomstgericht beeld: in onze winkels én online.

Zoals je ziet, is de nieuwe website live. Ook de winkels en auto’s zien er anders uit. En intussen wordt achter de schermen nog flink gewerkt aan diverse zaken. Zo is de drukker volop bezig met de nieuwe verpakkingen en veranderen er ook op de site de komende tijd nog zaken.”

Lees verder

De Lekkere Bakker wil je energie geven.

Daarom bakken wij al meer dan veertig jaar voor jou de beste broodsoorten en het lekkerste banket. Vol liefde voor ons vak en met passie voor het product. Dat zie je in onze winkels, dat ruik je in onze bakkerij en dat proef je natuurlijk terug in het eindproduct. Wij werken met aandacht voor het milieu en laten ons inspireren door onze dagelijkse leefomgeving.

Lokaal en duurzaam

Het is onze missie om jou blij te maken, dus vertel ons je wensen!

De Lekkere Bakker wil het anders doen dan anderen: béter zelfs.

Zorgvuldig staan we jou daarom te woord om er zeker van te zijn dat je datgene krijgt waarnaar je verlangt. Is het desembrood? Iets met minder koolhydraten of lactosevrij? Wil je een recept aan ons voorleggen? Zeker weten dat een product past bij jouw gezondheidsidealen? Is er een feestelijk moment op komst? Het is onze missie om jou blij te maken, dus vertel ons je wensen!

Ambachtelijke bakker

Online bestellen

We hebben een breed assortiment, dat gedurende de dag wordt aangevuld. Wil je er toch zeker van zijn dat je niet misgrijpt? Tot 23.00 uur ’s avonds kun je in onze webshop een bestelling plaatsen, die de volgende dag voor je klaar staat.

Krijg je onze producten liever thuisbezorgd, dan kan dat ook geregeld worden. Wij bezorgen bij particulieren, bedrijven en horeca in Zutphen, Warnsveld en omgeving. Dus: kies voor lekker, kies voor De Lekkere Bakker!

Direct online bestellen Openingstijden

De Lekkere Bakker biedt service!

Wij openen in Warnsveld de deuren én het gemakkelijke afhaalloket zes dagen per week al om zeven uur ’s ochtends en bakken de hele dag door. Zo is versheid en kwaliteit gegarandeerd en kun je zelfs al voor werktijd even bij ons langs rijden.

Bezorgingsgebied webshop
Bezorgen na afstemming met de bakkerij

Verder kunnen wij ook lekkernijen versturen met de post.

Bezorgingsgebied webshop

Andere plaatsen in overleg met de bakkerij.
Versturen met de post kan altijd.

Back To Top