skip to Main Content
Voor 22:00 uur besteld is de volgende dag vanaf 7:00 uur vers gebakken!

Over ons assortiment

Bestellen

Genietmoment

Als De Lekkere Bakker jou dat speciale genietmoment bezorgt, dan doen we het goed. Juist de diversiteit maakt ons assortiment sterk. Krentenwegge maken we in verschillende smaken, bijvoorbeeld met kaneel of met extra krenten en rozijnen. Ook onze plaatcake bieden we in uiteenlopende smaken aan, passend bij het seizoen. Onze noten en zaden krijgen een speciale behandeling, waardoor ze een onderscheidende smaak krijgen. En houd jij (of je kind) niet van pitjes in je brood, dan hebben wij ook meergranenbrood zonder harde pitten en zaden.

Voor ieder wat wils

Onze lekkernijen zijn zo gemaakt, dat ze gemakkelijk te delen zijn en ze worden altijd netjes ingepakt. Zo zijn ze in een handomdraai te gebruiken als origineel en lekker cadeau, waarvan iedereen blij wordt. Leuk om te geven, lekker om te krijgen! Door ons brede aanbod is er elke dag weer voor ieder wat wils, altijd aansluitend bij de tijd van het jaar.

Verschillende opties

In onze bestellijst vind je alle ingrediëntendeclaraties van onze producten. Zo kun je bijvoorbeeld precies zien met welke allergenen je te maken hebt. Wist je trouwens dat wij onze boterhammen in verschillende diktes aanbieden? Kies je voor een dikker gesneden brood, dan blijven de boterhammen langer vers en verbruik je minder beleg. Goed voor de lijn én je portemonnee! Glutenvrije producten verkopen we wel, maar maken we nooit zelf. De risico’s op kruisbesmetting zijn ons te groot. Dat vermijden beschouwen wij als onze zorgplicht.

Als De Lekkere Bakker jou dat speciale genietmoment bezorgt, dan doen we het goed.

Ambachtelijke bakker

Als ambachtelijke bakker hebben wij het gehele proces van akker tot bakken in eigen beheer. Dat betekent dat wij, maar dus ook jij, overal eigenzinnige keuzes in kunnen maken.

  • Wil je eens iets proeven van oude graansoorten?
  • Heb je een recept van je grootmoeder dat je graag nog eens zou uitproberen?
  • Ben je juist gecharmeerd van de laatste trends?
  • Heb je op Instagram iets gezien dat je beslist op je verjaardag wilt presenteren?
  • Wil je weten wat er mogelijk is voor een sfeervolle high tea of een spectaculair verjaardagsfeest?
  • Wil je geen traditionele bruidstaart maar weet je nog niet zo goed wat dan wel?
  • Of wil je juist wél zo’n grote witte taart vol marsepeinen en chocolade decoraties of met echte bloemen?

Niets is ondenkbaar. Deel je overwegingen en wensen met ons! Omdat we alles zelf maken, zijn we flexibel en kunnen we maatwerk leveren.

Geef je wensen door

Vakwedstrijden

De Lekkere Bakker neemt regelmatig en met veel plezier deel aan (vak)wedstrijden. Wij willen onszelf blijven verbeteren en worden graag kampioen. In 2019 waren we bijvoorbeeld Gelders kampioen speculaas. Maar de allerbelangrijkste wedstrijd spelen we iedere dag weer met jou: onze klant. Wij willen dat jij tevreden bent en blij wordt van onze producten en dienstverlening. Als jij geniet van onze baksels en van je bezoek aan onze winkels, hebben wij ons werk goed gedaan.

Bezorgingsgebied webshop
Bezorgen na afstemming met de bakkerij

Verder kunnen wij ook lekkernijen versturen met de post.

Bezorgingsgebied webshop

Andere plaatsen in overleg met de bakkerij.
Versturen met de post kan altijd.

Back To Top